- Autor: olivaoliva
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 3 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Cibule | 100 |
Dýně Hokkaido | 1000 |
Voda | 800 |
Dochucovadla:
Garam masala, sul.
Energetická hodnota celkem: 2610 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 522 kJ
Bílkoviny (g): 16.4, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na tuku do zlatova osmazim cibuli, pridam na kosticky (cca 1,5x1,5 cm) nakrajenou dyni Hokaido( neloupanou, zbavenou jader). Za staleho michani ji chvili opekam az zacne meknout, pak zaleju vodou osolim, a rozdusim uplne do mekka. Pak rozmixuju dodam zbyle koreni a snim.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.